Heb jij de voorbije maanden ook rijkhalzend uitgekeken naar de opening van het nieuwe Yonex Center? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Sinds januari kan er naar hartenlust gebadmintond worden … en Yonex wil dat vieren met jou!

Yonex nodigt uit

Stapje voor stapje konden de ontwikkelingen van het nieuwe badmintoncentrum in Aartselaar volgen. En nu is het eindelijk zover. Sinds januari is Vlaanderen een nieuw badmintoncomplex rijker. Op de blog en via Facebook kon je al de ervaringen van de eerste testers lezen … en nu is het aan jou.
Rik Moens: “Het nieuwe en ultramoderne Yonex Center op de Bist 26 in Aartselaar is geopend. Als hoofdsponsor van Badminton Vlaanderen (en om dit te vieren) willen we de leden van Badminton Vlaanderen graag uitnodigen voor een uur gratis badmintonplezier in ons nieuw center. En dit tijdens de openingsperiode van januari tem 31 maart.”
(foto genomen tijdens de Experience days)
(5 speelvelden)
Het Yonex Center is een state-of-the-art badmintoncentrum waar met het allernieuwste materiaal in de beste omstandigheden gespeeld kan worden. Het Yonex Center telt 5 exclusieve badmintonvelden: 10 meter hoog, voorzien van een zwevende houten vloer, vloerverwarming en een badminton-specifieke verlichting. Zonder twijfel is dit de beste badmintonzaal van de regio, zelfs van het hele land.

Reserveer je gratis kenningsmakingsuur

Rik Moens: “Yonex is een begrip in de badmintonwereld wegens zijn innovaties en hoge kwaliteitseisen. Met het Yonex Center hebben we dezelfde missie: badminton op het allerhoogste niveau brengen. Daarom nodigen we u graag uit voor een sportieve kennismaking.” Reserveren kan via www.yonexcenter.be/reservatie. Koop best eerst 3 credits via de webshop. Betalen kan gratis met de persoonlijke actiecode : BVL3103. (Opgelet: Deze credits zijn enkel geldig voor reservatie tem 31 maart 2017). Na de registratie en reservatie ontvangt u een email met uw toegangscode tot het Yonex Center. Indien u tijdens de registratie ook uw GSM nr opgeeft krijgt u 2 uur voor aanvang de toegangscode ook per SMS.”

Reserveer hier je badmintonuur