Loop mee met de Leuven Night Run

  De Leuven Night Run is een bruisende loop die door de binnenstad haar weg baant. Trek je (stoute) loopschoenen aan en kom mee promotie maken voor de Yonex Belgian International!

Loop samen met Badminton Vlaanderen

Via dit formulier geef je aan dat je wenst mee te lopen (of te helpen) voor Badminton Vlaanderen op de Leuven Night Run (3km of 10km) op zaterdag 25 augustus 2018 (20u30). Wij voorzien voor jou dan een promotioneel T-shirt en drankje. Inschrijven onder Badminton Vlaanderen kan tot 1 augustus! Je dient je nog steeds zelf in te schrijven voor het evenement via www.leuvennightrun.be (voorinschrijven tot 19 augustus)! Geef bij club ‘Badminton’ op zodat ze weten dat je bij ons hoort. Deelname kost 10 euro voor 10km, en 5 euro voor de 3km.

Wat mag je verwachten?

Het hoeft niet gezegd, Leuven is een prachtige stad met vele historische gebouwen. De Dijle kronkelt er doorheen feeërieke parken en Begijnhoven. Aan de oevers liggen de al even imposante universiteitsgebouwen en musea. De studenten- en bierstad maakte van de Oude Markt ‘De langste toog van België’. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… Deze stad wil je gewoon eens verkennen met je loopschoenen! En dit kan natuurlijk ook niet beter dan met een enthousiaste groep badmintonners die klaar staan om het beste van hunzelf te geven.

Wat en waar?

Vanaf 18u00: afhalen borstnummers in de sporthal Rijschoolstraat 21 te Leuven 20u30 Start Leuven Night Run (+/- 10km) op het Rector De Somerplein te Leuven Finish: Oude Markt Leuven, waar we promotie zullen maken voor de Yonex Belgian International

Voorbereiding

Speciaal voor onze lopers hebben we zowel voor de Familyrun (3km) als de Leuven Night Run (10km) een loopschema opgemaakt dat je zal klaarstomen voor dit evenement! Op slechts 10 weken ben je in topconditie! Dit wil echter wel zeggen dat je vanaf volgende week (18 juni) ermee moet starten. Schema 3 km Schema 10 km VEEL SUCCES!