In april en mei gaan heel wat Belgen op pad in het buitenland. Voor deze vier tornooien zijn de inschrijvingen binnen en haalden de spelers de acceptance list.

 

Victor Croation International – 13 tot en met 16 april

Nathan Vervaeke, onze nummer 6 in Heren Enkel vertrekt naar Kroatië. Hij speelt er heren enkel en start tegen Matteo Bellucci, het 5de reekshoofd.

TOURNAMENT LINK

 

Victor Dutch International – 20 tot en met 23 april

Een delegatie van 15 Belgen trekt op 20 april naar onze noorderburen in Wageningen.

Nathan Vervaeke, Birger Abts, Elias Bracké, Stijn De Langhe, Rowan Scheurkogel, Julien Carraggi, Gertjan Devvaere en Jona Van Nieuwkerke starten in de kwalificatietabel Heren Enkel.

Joke De Langhe start in de kwalificatietabel Dames Enkel, terwijl Flore Vandenhoucke als derde speelster alvast in de hoofdtabel opgenomen is.

In Heren Dubbel staan Matijs Dierickx en Freek Golinski in de hoofdtabel. Floris Oleffe zal zich samen met zijn Poolse partner Patryk Zxymoniak nog moeten bewijzen in de kwalificatietabel.

Lise Jaques en Flore Vandenhoucke spelen voor de derde keer mee als duo in Dames Dubbel. Wie weet gaat dit relatief nieuwe koppel in de toekomst nog wel vaker kleur geven aan Dames Dubbel.

In Gemengd Dubbel speelt Lise Jaques samen met Elias Bracke. Jona Van Nieuwkerke en Joke De Langhe vormen het tweede duo.

TOURNAMENT LINK

 

Hellas International – 4 tot en met 7 mei

Begin mei maken Nathan Vervaeken, Birger Abbts, Stijn De Langhe en Rowan Scheurkogel hun opwachting in Griekenland. Het viertal zal deelnemen in de discipline Heren Enkel.

TOURNAMENT LINK

 

Valamar Junior Open – 5 tot en met 7 mei

In hetzelfde weekend gaan onze juniors aan de slag in Kroatië. Julien Carraggi, Gertjan Devaere, Joachim Cansse, Jona Van Nieuwkerke, Clara Lassaux en Joke De Langhe nemen elk deel in de enkeldiscipline.

Julien en Jona wagen samen ook hun kan in Heren Dubbel. Joke en Jona spelen samen nog Gemengd Dubbel.

TOURNAMENT LINK

Beleef mee

Vanuit Kroatië, Nederland, Griekenland (en België) plaatsen we regelmatig updates op onze Facebookpagina en op Twitter. Volg er de laatste nieuwtjes, of beter nog, post mee met de hashtag #badvla!